RUKOMETNA LOPTA ULTIMATE REPLICA CL

  • Replika zvanične meč lopte za EHF Ligu šampiona za muškarce + žene.
  • Lopta je napravljena od izuzetno otpornog materijala sintetičke kože sa penom iznutra koja obezbeđuje dobro prianjanje.
  • Mehur sa nultim krilima unutar lopte obezbeđuje optimalnu zaobljenost.
  • Lopta je lagana i živahna, ali pre svega njena stalna ravnoteža obezbeđuje da nema nasumičnih odbijanja
  • Veličina rukometne lopte: 3

5,500.00 RSD

Popust na količinu

KoličinaCena% Popust
2 5,000.00 RSD 9%
3 4,700.00 RSD 15%
4 4,400.00 RSD 20%
5+ 4,100.00 RSD 25%

Derby sport Select proizvodi

RUKOMETNA LOPTA ULTIMATE REPLICA CL

Allround lopta je pogodna za trening. Napravljena je od izdržljive sintetičke kože sa Zero-Ving mehurom iznutra za optimalnu zaobljenost.

Select rukometna lopta ULTIMATE REPLICA CL ima klasičnu konstrukciju od 32 panela znači da lopta nailazi na otpor vetra u kasnijoj tački svoje putanje kroz vazduh, čime zadržava stabilnu veliku brzinu tokom dužeg vremenskog perioda. Ovo obezbeđuje stabilan i predvidljiviji let.

I dalje koristimo strukturu od 32 panela kao osnovu za razvoj najboljih rukometnih lopti na tržištu danas, kao što nikada ne pravimo kompromise u kvalitetu, igračkim svojstvima ili izdržljivosti.

Zajedničko svim našim loptama su visok kvalitet i duga trajnost. Rukometna lopta ULTIMATE REPLICA CL sa optimalnom zaobljenošću zasnovana je na izumu Eigila Nielsena, osnivača SELECT, lopte sa 32 panela, sastavljene od 12 pentagona i 20 šestouglova.

Sve naše rukometne lopte za elitni i klupski nivo su ušivene ručno pa tako i rukometna lopta ULTIMATE REPLICA CL. Zatim prolaze temeljnu kontrolu kvaliteta kako bi se osigurala savršena ravnoteža, dodir i let kroz vazduh. U ručno ušivenoj lopti, 32 panela su spojena zajedno pomoću 540 duplih šavova i 60 uglova. uboda i zatim su – posebno za SELECT – zapečaćeni dvostrukim čvorom. Ovo čini da lopta traje duže.

Dvostruko vezivanje znači da su 32 panela lopte ULTIMATE REPLICA CL spojeni zajedno, a zatim zalepljeni na ivicama. Lopta je napravljena od spoljašnjeg PU materijala, koji je laminiran sa 2 mm pene. Zatim se između površine i unutrašnjeg mehura ubacuje dodatni sloj pene od 3 mm, a Zero-Wing mehur unutar lopte obezbeđuje optimalnu zaobljenost.

Paneli se zatim zalepe sa 3 mm lepka na ivicama i zašive ručno ili mašinski. Lepak na ivicama se aktivira u toplotnom kalupu da sakrije i zapečati šavove, što znači da šavovi 32 panela ne mogu osetiti. Ukupna kombinacija materijala i metoda proizvodnje daje osećaj neverovatno meke rukometne lopte sa poboljšanim prianjanjem i zaobljenošću.

Select sport white logo

Veličina lopte

Veličina lopte 2, Veličina lopte 3