RUKOMETNA LOPTA SOLERA V22 RED

  • Popularna rukometna lopta od izuzetno meke i izdržljive sintetičke kože
  • Nova konstrukcija sa slojem pene od 4 mm za bolje prianjanje i mekoću
  • Mehur sa nultim krilima unutar lopte obezbeđuje optimalnu zaobljenost
  • Lopta se odlično oseća u ruci – sa ili bez smole.
  • Lopta je ručno šivana
  • EHF ODOBRENA.
  • Veličina rukometne lopte: 3

3,200.00 RSD

Derby sport Select proizvodi

RUKOMETNA LOPTA SOLERA V22

Select rukometna lopta SOLERA V22 ima klasičnu konstrukciju od 32 panela znači da lopta nailazi na otpor vetra u kasnijoj tački svoje putanje kroz vazduh, čime zadržava stabilnu veliku brzinu tokom dužeg vremenskog perioda. Ovo obezbeđuje stabilan i predvidljiviji let.

I dalje koristimo strukturu od 32 panela kao osnovu za razvoj najboljih rukometnih lopti na tržištu danas, kao što nikada ne pravimo kompromise u kvalitetu, igračkim svojstvima ili izdržljivosti.

Zajedničko svim našim loptama su visok kvalitet i duga trajnost. Rukometna lopta SOLERA V22 sa optimalnom zaobljenošću zasnovana je na izumu Eigila Nielsena, osnivača SELECT, loptice sa 32 panela, sastavljene od 12 pentagona i 20 šestouglova.

Sve naše rukometne lopte za elitni i klupski nivo su ušivene ručno pa tako i rukometna lopta SOLERA V22. Zatim prolaze temeljnu kontrolu kvaliteta kako bi se osigurala savršena ravnoteža, dodir i let kroz vazduh. U ručno ušivenoj lopti, 32 panela su spojena zajedno pomoću 540 duplih šavova i 60 uglova. uboda i zatim su – posebno za SELECT – zapečaćeni dvostrukim čvorom. Ovo čini da lopta traje duže.

Dvostruko vezivanje znači da su 32 panela lopte SOLERA V22 spojeni zajedno, a zatim zalepljeni na ivicama. Lopta je napravljena od spoljašnjeg PU materijala, koji je laminiran sa 2 mm pene. Zatim se između površine i unutrašnje bešike ubacuje dodatni sloj pene od 3 mm.

Paneli se zatim zalepe sa 3 mm lepka na ivicama i zašive ručno ili mašinski. Lepak na ivicama se aktivira u toplotnom kalupu da sakrije i zapečati šavove, što znači da šavovi 32 panela ne mogu osetiti. Ukupna kombinacija materijala i metoda proizvodnje daje osećaj neverovatno meke rukometne lopte sa poboljšanim prianjanjem i zaobljenošću.

Select sport white logo