RUKOMETNA LOPTA MUNDO

  • Allround lopta za trening napravljena od izdržljive sintetičke kože sa Zero-Ving mehurom iznutra za optimalnu zaobljenost.
  • Lopta ima poboljšanu penu iznutra, mekan hvat i odlično se oseća u ruci – sa ili bez smole.
  • Rukometna lopta je ručno šivena.
  • EHF-ODOBRENO.
  • Veličina rukometne lopte: 3

5,000.00 RSD

Popust na količinu

KoličinaCena% Popust
2 4,650.00 RSD 7.00%
3 4,250.00 RSD 15%
4 3,850.00 RSD 23%
5+ 3,350.00 RSD 33%

Derby sport Select proizvodi

RUKOMETNA LOPTA MUNDO

Allround lopta je pogodna za trening. Napravljena je od izdržljive sintetičke kože sa Zero-Ving mehurom iznutra za optimalnu zaobljenost.

Select rukometna lopta Mundo ima klasičnu konstrukciju od 32 panela znači da lopta nailazi na otpor vetra u kasnijoj tački svoje putanje kroz vazduh, čime zadržava stabilnu veliku brzinu tokom dužeg vremenskog perioda. Ovo obezbeđuje stabilan i predvidljiviji let.

I dalje koristimo strukturu od 32 panela kao osnovu za razvoj najboljih rukometnih lopti na tržištu danas, kao što nikada ne pravimo kompromise u kvalitetu, igračkim svojstvima ili izdržljivosti.

Zajedničko svim našim loptama su visok kvalitet i duga trajnost. Rukometna lopta Mundo sa optimalnom zaobljenošću zasnovana je na izumu Eigila Nielsena, osnivača SELECT, loptice sa 32 panela, sastavljene od 12 pentagona i 20 šestouglova.

Sve naše rukometne lopte za elitni i klupski nivo su ušivene ručno pa tako i rukometna lopta Mundo. Zatim prolaze temeljnu kontrolu kvaliteta kako bi se osigurala savršena ravnoteža, dodir i let kroz vazduh. U ručno ušivenoj lopti, 32 panela su spojena zajedno pomoću 540 duplih šavova i 60 uglova. uboda i zatim su – posebno za SELECT – zapečaćeni dvostrukim čvorom. Ovo čini da lopta traje duže.

Dvostruko vezivanje znači da su 32 panela lopte Mundo spojeni zajedno, a zatim zalepljeni na ivicama. Lopta je napravljena od spoljašnjeg PU materijala, koji je laminiran sa 2 mm pene. Zatim se između površine i unutrašnjeg mehura ubacuje dodatni sloj pene od 3 mm, a Zero-Wing mehur unutar lopte obezbeđuje optimalnu zaobljenost.

Paneli se zatim zalepe sa 3 mm lepka na ivicama i zašive ručno ili mašinski. Lepak na ivicama se aktivira u toplotnom kalupu da sakrije i zapečati šavove, što znači da šavovi 32 panela ne mogu osetiti. Ukupna kombinacija materijala i metoda proizvodnje daje osećaj neverovatno meke rukometne lopte sa poboljšanim prianjanjem i zaobljenošću.

Select sport white logo