RUKOMETNA LOPTA CIRCUIT

  • Teška i čvrsta lopta za trening za jačanje mišića prstiju i rehabilitaciju nakon povreda.
  • Zero-Wing mehur unutar lopte obezbeđuje optimalnu zaobljenost.
  • EHF ODOBRENA.
  • Veličina rukometne lopte: 2

8,500.00 RSD

Popust na količinu

KoličinaCena% Popust
2 8,000.00 RSD 6%
3 7,500.00 RSD 12%
4 7,000.00 RSD 18%
5 6,500.00 RSD 24%
6+ 5,500.00 RSD 35%

Derby sport Select proizvodi

RUKOMETNA LOPTA CIRCUIT V22

Teška i čvrsta lopta za trening za jačanje mišića prstiju i rehabilitaciju nakon povreda.

Select rukometna lopta Circuit V22 ima klasičnu konstrukciju od 32 panela znači da lopta nailazi na otpor vetra u kasnijoj tački svoje putanje kroz vazduh, čime zadržava stabilnu veliku brzinu tokom dužeg vremenskog perioda. Ovo obezbeđuje stabilan i predvidljiviji let.

I dalje koristimo strukturu od 32 panela kao osnovu za razvoj najboljih rukometnih lopti na tržištu danas, kao što nikada ne pravimo kompromise u kvalitetu, igračkim svojstvima ili izdržljivosti.

Zajedničko svim našim loptama su visok kvalitet i duga trajnost. Rukometna lopta Circuit V22 sa optimalnom zaobljenošću zasnovana je na izumu Eigila Nielsena, osnivača SELECT, loptice sa 32 panela, sastavljene od 12 pentagona i 20 šestouglova.

Sve naše rukometne lopte za elitni i klupski nivo su ušivene ručno pa tako i rukometna lopta Circuit V22. Zatim prolaze temeljnu kontrolu kvaliteta kako bi se osigurala savršena ravnoteža, dodir i let kroz vazduh. U ručno ušivenoj lopti, 32 panela su spojena zajedno pomoću 540 duplih šavova i 60 uglova. uboda i zatim su – posebno za SELECT – zapečaćeni dvostrukim čvorom. Ovo čini da lopta traje duže.

Dvostruko vezivanje znači da su 32 panela lopte Circuit V22 spojeni zajedno, a zatim zalepljeni na ivicama. Lopta je napravljena od spoljašnjeg PU materijala, koji je laminiran sa 2 mm pene. Zatim se između površine i unutrašnjeg mehura ubacuje dodatni sloj pene od 3 mm, a Zero-Wing mehur unutar lopte obezbeđuje optimalnu zaobljenost.

Paneli se zatim zalepe sa 3 mm lepka na ivicama i zašive ručno ili mašinski. Lepak na ivicama se aktivira u toplotnom kalupu da sakrije i zapečati šavove, što znači da šavovi 32 panela ne mogu osetiti. Ukupna kombinacija materijala i metoda proizvodnje daje osećaj neverovatno meke rukometne lopte sa poboljšanim prianjanjem i zaobljenošću.

Select sport white logo