PAKET STRATOS 10 LOPTI + 2 GRATIS + DŽAK

  • Ručno šivena fudbalska lopta
  • 32 panela
  • Namenjena za mlađe selekcije
  • Veoma izdržljiva, odlična na svim podlogama
  • Veličina lopte: 4, 5

28,000.00 RSD

Derby sport Select proizvodi

PAKET STRATOS 10 LOPTI + 2 GRATIS + DŽAK

Fudbalska lopta Stratos je proizvod čuvenog brenda Select. Select je na osnovu višedecenijskog velikog znanja i stručnosti kreirao neke od najboljih i najinovativnijih fudbalskih lopti. Optimalno zaobljena fudbalska lopta sastoji se od 32 panela sastavljenih od 12 petouglova i 20 šestouglova. 32 panela se šiju zajedno sa 630 duplih šavova i 60 ugaonih šavova i zatvaraju se – posebno za SELECT – dvostrukim čvorom. Ovako lopta traje duže. Unutar lopte je mehur Zero-Ving napravljen od prirodnog lateksa visokih performansi. Koncept je razvijen kako bi se osiguralo da i mehur i lopta budu što je moguće zaobljeniji. Koristi se isključivo lateks mehuri sa ugrađenom tačkom za balans na suprotnoj strani otvora ventila.

Ovo, zajedno sa konceptom Zero-Ving, obezbeđuje da Fudbalska lopta Stratos bude savršeno izbalansirana lopta sa veoma lepim odskokom. Da bi se lopta stabilizovala i osigurala da ostane okrugla, 32 panela su obložena sa nekoliko slojeva tekstilnog materijala. Postava pomaže u prilagođavanju mekoće i poboljšava kontakt između lopte i stopala. Spoljni sloj lopte je napravljen od sintetičke kože u poliuretana (PU). Površina ovog materijala može biti „sjajna“, „zrnasta“ ili „dezen“ i sastoji se od puno PU vlakana. U kombinaciji, ovo daje jaku površinu sa izraženom mekoćom.

Naše lopte su namenjene za rekreativce i profesionalne sportiste i timove. Nudimo odličan asortiman proizboda kako za profesionalne i amaterske klubove tako i za osnovne škole, srednje škole i fakultete. Imamo lopte za sve vrste podloga.

Select fudbalska lopta STRATOS je lopta namenjena igranju fudbala na svim podlogama. Select Stratos fudbalska lopta je idealna lopta za trening i za utakmice mlađih selekcija.

Paket Stratos 10 lopti sadrži i džak/torbu BRILLANT SUPER za lopte.

Select sport white logo

Veličina lopte

Veličina lopte 4, Veličina lopte 5