PAKET FLASH TURF / 10 LOPTI + GRATIS MREŽA ZA LOPTE + SET MARKERA (12 KOM)

  • Visokokvalitetna fudbalska lopta pogodna za terene sa veštačkom travom
  • Novi i poboljšani PU materijal od sintetičke kože sa granuliranom površinom olakšava kontrolu i u vlažnim uslovima
  • Lopta ima 4-slojnu podlogu i mehur od lateksa
  • 32 ručno šivene pločice obezbeđuju pravolinijski let kroz vazduh
  • FIFA BASIC ODOBRENA (veličina 5)
  • Veličine: 5

36,000.00 RSD

Derby sport Select proizvodi

PAKET FLASH TURF / 10 LOPTI + GRATIS MREŽA ZA LOPTE + SET MARKERA (12 KOM)

Fudbalska lopta Flash Turf je proizvod čuvenog brenda Select. Select je na osnovu višedecenijskog velikog znanja i stručnosti kreirao neke od najboljih i najinovativnijih fudbalskih lopti. Optimalno zaobljena fudbalska lopta sastoji se od 32 panela sastavljenih od 12 petouglova i 20 šestouglova. 32 panela se šiju zajedno sa 630 duplih šavova i 60 ugaonih šavova i zatvaraju se – posebno za SELECT – dvostrukim čvorom. Ovako lopta traje duže. Unutar lopte je mehur Zero-Ving napravljen od prirodnog lateksa visokih performansi. Koncept je razvijen kako bi se osiguralo da i mehur i lopta budu što je moguće zaobljeniji. Koristi se isključivo lateks mehuri sa ugrađenom tačkom za balans na suprotnoj strani otvora ventila.

Ovo, zajedno sa konceptom Zero-Ving, obezbeđuje da fudbalska lopta Flash Turf bude savršeno izbalansirana lopta sa veoma lepim odskokom. Da bi se lopta stabilizovala i osigurala da ostane okrugla, 32 panela su obložena sa nekoliko slojeva tekstilnog materijala. Postava pomaže u prilagođavanju mekoće i poboljšava kontakt između lopte i stopala. Spoljni sloj lopte je napravljen od sintetičke kože u poliuretana (PU). Površina ovog materijala može biti „sjajna“, „zrnasta“ ili „dezen“ i sastoji se od puno PU vlakana. U kombinaciji, ovo daje jaku površinu sa izraženom mekoćom.

Naše lopte su namenjene za rekreativce i profesionalne sportiste i timove. Nudimo odličan asortiman proizboda kako za profesionalne i amaterske klubove tako i za osnovne škole, srednje škole i fakultete. Imamo lopte za sve vrste podloga.

Select Fudbalska lopta Flash Turf je lopta pogodna za sve vrste podloga. Fudbalska lopta Flash Turf sa novom 3D dijamantskom strukturom površinskog materijala obezbeđuje još stabilniju putanju, optimizovano trenje između lopte i kopačke i najbolje prianjanje za golmane.

Uz PAKET FLASH TURF / 10 LOPTI dobijate GRATIS MREŽU ZA LOPTE kao i SET MARKERA (12 KOM)

Select sport white logo