FUDBALSKA LOPTA ZA DECU TALENTO DB V23

  • Lopta za decu
  • Novi i poboljšani PU materijal od sintetičke kože
  • Granulirana površina koja olakšava kontrolu i u vlažnim uslovima
  • Laminirano penom od 3 mm za mekan dodir
  • Butilna mehur iznutra drži loptu nepropusnom
  • Lopta je zvanične veličine, ali je teška 30-40 g. manje od normalnog fudbala što olakšava deci da razviju svoje igračke veštine
  • Ručno šiveni fudbal
  • Veličina fudbalske lopte: 4

5,000.00 RSD

Popust na količinu

KoličinaCena% Popust
2 4,700.00 RSD 6%
3 4,200.00 RSD 16%
4 3,900.00 RSD 22%
5+ 3,500.00 RSD 30%

Derby sport Select proizvodi

FUDBALSKA LOPTA ZA DECU TALENTO DB V23

Fudbalska lopta za decu Talento DB v23 lopta je proizvod čuvenog brenda Select. Select je na osnovu višedecenijskog velikog znanja i stručnosti kreirao neke od najboljih i najinovativnijih fudbalskih lopti. Optimalno zaobljena fudbalska lopta sastoji se od 32 panela sastavljenih od 12 petouglova i 20 šestouglova. 32 panela se šiju zajedno sa 630 duplih šavova i 60 ugaonih šavova i zatvaraju se – posebno za SELECT – dvostrukim čvorom. Ovako lopta traje duže. Unutar lopte je mehur Zero-Ving napravljen od prirodnog lateksa visokih performansi. Koncept je razvijen kako bi se osiguralo da i mehur i lopta budu što je moguće zaobljeniji. Koristi se isključivo lateks mehuri sa ugrađenom tačkom za balans na suprotnoj strani otvora ventila.

Ovo, zajedno sa konceptom Zero-Ving, obezbeđuje da Fudbalska lopta za decu Talento DB v23 bude savršeno izbalansirana lopta sa veoma lepim odskokom. Da bi se lopta stabilizovala i osigurala da ostane okrugla, 32 panela su obložena sa nekoliko slojeva tekstilnog materijala. Postava pomaže u prilagođavanju mekoće i poboljšava kontakt između lopte i stopala. Spoljni sloj lopte je napravljen od sintetičke kože u poliuretana (PU). Površina ovog materijala može biti „sjajna“, „zrnasta“ ili „dezen“ i sastoji se od puno PU vlakana. U kombinaciji, ovo daje jaku površinu sa izraženom mekoćom.

Naše lopte su namenjene za rekreativce i profesionalne sportiste i timove. Nudimo odličan asortiman proizboda kako za profesionalne i amaterske klubove tako i za osnovne škole, srednje škole i fakultete. Imamo lopte za sve vrste podloga.

Select Fudbalska lopta za decu Talento DB v23 je lopta namenjena igranju fudbala na različitim podlogama. Select Fudbalska lopta za decu Talento DB v23 je idealna za vlažne uslove.

Osim Talento za decu DB v23 lopte na našem sajtu možete pronaći odličan izbor i drugih fudbalskih lopti Select, bez obzira da li vam treba za profesionalce ili rekreativce. Sve veći broj fudbalskih klubova, škola fudbala se opredeljuje za nabavku visokokvalitetnih lopti Select upravo preko zvaničnog zastupnika za Srbiju, Derby Sport Srbija. Posebne pogodnosti i popuste nudimo za nabavku lopti za fudbal za sve klubove i sportske saveze. Voleli bismo da pomognemo u opremanju vašeg kluba ili škole!

Pošaljite nam e-mejl na office@derbysport.rs ili nas pozovite na neki od naših telefona: +381 61 3 191 191; +381 63 633 763; +381 65 6068 225; +381 63 110 25 65 za informacije o velikoprodajnim cenama.
Zadovoljstvo zagarantovano. Mi u Derby Sport Srbija kao generalni zastupnici Select brenda stojimo iza naših proizvoda i usluga. Ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni kupovinom, recite nam zašto, i mi ćemo to ispraviti.

Select sport white logo